piektdiena, 2009. gada 25. decembris

Reza 2

Reza ir fantastisks! Šodien mūsu divi aizkari tika pie diviem kompanjoniem. Sarkanīgiem, protams. Gari un plaši stāstījām, ka vispār jau tik daudz nemaz nevajag, bet viņš mūs pārliecināja, ka aizkari, kas tā biezāk kopā sabīdīti, izskatās krietni smukāk. Tas mums laikam par to, ka divus mēnešus bijās spiesti dzīvot bez aizkariem. Reza arī atnesa jaunas spuldzes jau pieminētajām virtuves lampām un ļoooooti saskuma par to, ka spuldžu tonis (nu tas videi saudzīgais, zilganbaltais) galīgi nepiestāv galvenās lampas spuldzes gaismas nokrāsai. Noņēma visas nomainītās spuldzes nost, atlika atpakaļ vecās un solīja rīt atnest jaunas, tādas, kas piestāv. Vai es jums teicu ka tā trapecveidīgā lampa, kas nav piemērota virtuvei, ir nozūmēta un nomainīta ar milzīgu apļveida lampu un ka tai tagad ir pieskaņotas kādas sešas mazākas apaļās lampas? Vēl mēs visi tikām pie mazas, fifīgas naktsspuldzītes, varat trīsreiz minēt kādā krāsā ;)


Vakar viņš mūs pārsteidza ar ļoti jaukām Ziemassvētku dāvanām - turciskām čībiņām (nē, Aijel, ne tādām, kādas tu meklēji) meitenēm un mazām, pārnēsājamām lampiņām puišiem, lai viņiem vieglāk rakstīt savus maģistra darbus. Viņš man dikti iepatikās jau pašā sākumā, tiešām priecājos par iespēju būt viņa sabiedrībā, klausīties viņa stāstos (viņš stāsta tikpat forši kā Gača, tikai ir krietni pļāpīgāks) un ļoti novērtēju to, ka viņš mums parāda dikti smukas, smukas, un mazāk smukas vietas, kur var lēti paēst vai paballēties vai, piemēram, noklausīties mesi Ziemassvētkos. Taču manu sirdi pilnīgi un galīgi viņš iekaroja, izsakot komplimentu par manu kaklarotu un jautājot, vai es to atradu šeit, Stambulā. Mmmmm.... kā man patīk uz šādiem komplimentiem atbildēt - nē, pati taisīju.
Visa iepriekš minētā dēļ man ir grūti uz viņu dusmoties par to, ka Ziemassvētkos mums nav iespējas izmantot plīti, ieiet dušā un netuntuļoties Māra biezajās jakās. Tā viš' i' - nevajag sevi padarīt gāzesatkarīgus. Un izeja vienmēr ir - Māris virtuvē ir uzstellējis šniceles cepšanas aparātu, tā ka badiņā nenomirsim, vien vakariņu gatavošana ievilksies pāris stundu garumā.


1 komentārs: